5 ماده غذایی دارای کافئین پنهان که باید در مصرف آنها دقت کنید

به گزارش وبلاگ خلیج اپ، کافئین حتی در بسیاری از داروها از جمله بعضی آنتی بیوتیک ها وجود دارد بنابراین؛ توصیه متخصصان بر این است که اگر دچار مسائل قلبی، پرفشاری خون، بی خوابی، مسائل اضطرابی، مسائل گوارشی، کلیوی و یا دیابت هستید، مصرف محصولات حاوی کافئین را کم کنید.

5 ماده غذایی دارای کافئین پنهان که باید در مصرف آنها دقت کنید

5 ماده غذایی دارای کافئین پنهان شامل موارد زیر است که در صورت بروز مسائل پیش تر گفته شده باید در مصرف آنها دقت کنید:

- شکلات تیره: شکلات تیره اگرچه به علت خواص آنتی اکسیدانی بالایش مفید است، اما می تواند مقادیر قابل توجهی کافئین هم داشته باشد. کافئین اسید معده را افزایش می دهد و مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی کافئین زیاد، ممکن است باعث وخامت زخم معده در افراد مبتلا به این بیماری گردد. بعلاوه بیماران مبتلا به رفلاکس معده باید مصرف مواد غذایی حاوی کافئین زیاد را محدود نمایند. به افراد مضطرب نیز توصیه می گردد مصرف این شکلات ها را محدود نمایند.

- قرص های لاغری: قرص های چربی سوز اغلب دارای کافئین هستند. در مصرف این گونه داروها احتیاط کنید و از مصرف بی رویه و خودسرانه آنها بدون مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه اجتناب کنید.

- مسکن های بدون نسخه: دفعه بعد که برای کاهش درد سراغ این داروها رفتید، بدانید که آنها حاوی مقادیر قابل توجهی کافئین هستند. به طوری که اگرچه مصرف گاه به گاه آنها در کاهش درد موثر است اما وابسته شدن به این داروها سردرد و دیگر دردها را وخیم تر می نماید. مسکن های بدون نسخه از قبیل استامینوفن، حاوی 130 میلی گرم کافئین هستند.

- آب ویتامینه: آب ویتامینه آبی است که با مواد مغذی مانند ویتامین ها و الکترولیت ها غنی شده باشد. برخی انواع آب ویتامینه، دارای افزودنی های طعم دار، کافئین و مواد شیرین نماینده هستند. در نتیجه حتما پیش از مصرف این آب ها، برچسب روی شیشه آنها را بخوانید تا ببینید چه موادی داخل آن وجود داشته و قرار است با خوردن آن چقدر کالری وارد بدن شما گردد.

- چای سرد: این نوع چای در هر بطری حاوی 30 میلی گرم کافئین است. تمام انواع چای حاوی کافئین هستند. کافئین موجود در چای می تواند بسیار سریع انتشار یابد، اما به راحتی می توان کافئین چای را با روش زیر از بین برد:

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، چای را به مدت 30 ثانیه در کمی آب داغ دم کنید، سپس دم نموده اولیه را دور بریزید. دوباره همان چای را دم کنید. به این ترتیب چای شما حاوی اندازه بسیار کمی کافئین خواهد بود.

منبع: گردشبان

به "5 ماده غذایی دارای کافئین پنهان که باید در مصرف آنها دقت کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 ماده غذایی دارای کافئین پنهان که باید در مصرف آنها دقت کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید