پنه چیست؟ 2 روش تهیه ویژه و خوشمزه پاستا پنه

به گزارش وبلاگ خلیج اپ، پنه چیست؟ پنه یکی از معروف ترین اشکال پاستای ایتالیایی است. به علت شکل این ماکارونی، پنه نه تنها در ایران بلکه در سایر نقاط دنیا به نام پاستا قلمی هم شناخته می گردد. در اصل پنه با نام انگلیسی Penne از کلمه pen به معنای قلم گرفته شده است. پنه از لحاظ ظاهری استوانه ای شکل است. البته از دو طرف لبه های آن به صورت اریب فرم داده شده و سطح آن صاف و یا شیاردار است.

پنه چیست؟ 2 روش تهیه ویژه و خوشمزه پاستا پنه

پنه به علت قسمت توخالی و بلند خود در دسته ماکارونی های لوله ای قرار می گیرد. این شکل پاستا را می توان با هر سس و ترکیب مکمل طبخ و سرو کرد. در اصل انتخاب مزه به آشپز بستگی دارد. اما اگر این ماکارونی را با یک سس غلیظ سرو کنیم بسیار خوشمزه تر خواهد شد.

طرز تهیه پاستا پنه گوجه فرنگی

حال که تا حدودی متوجه شدیم پنه چیست؟ کافی است یک سرچ کوچک در اینترنت داشته باشیم تا متوجه شویم این ماکارونی از آن چیزی که فکر می کنیم تا چه حد به ما نزدیک تر است. زیرا اغلب ما بارها و بارها این مدل ماکارونی فرمی را خریداری نموده و مطابق با ذائقه خود آن را با سایر ترکیبات غذایی ترکیب و طبخ نموده ایم. اما همانطور که گفتیم پنه چیست؟ می توانید آن را می توان به اشکال مختلف تهیه کرد. در ادامه دستور طبخ این پاستا را با گوجه فرنگی آن هم به سبک ایتالیایی با شما به اشتراک می گذاریم.

مواد اولیه پاستا پنه گوجه فرنگی

  • 1 بسته پاستا پنه
  • 400 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
  • 200 گرم گوشت سینه مرغ یا بوقلمون
  • 50 گرم خامه
  • 2 تا 3 قاشق روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1 فنجان ریحان تازه خرد شده
  • 20 گرم پنیر پارمسان
  • نمک، فلفل، آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم

طرز پخت پاستا پنه با گوجه فرنگی

  • در مرحله اول باید پاستا پنه را با توجه به دستورالعمل درج شده روی بسته با مقداری آب جوش و نمک بپزید. برای پخت بهتر و جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به هم می توانید مقداری روغن هم درون آب جوش بریزید.
  • در ادامه باید پیاز و مرغ را جدا جدا خرد نموده و در ظرفی قرار دهید. برای اینکه فرم غذا حرفه ای تر به نظر برسد، بهتر است مرغ را به تکه های نواری برش دهید.
  • حالا نوبت سرخ کردن مرغ است. اما قبل از آن باید مرغ را درون روغن زیتون طعم دار شده بخوابانید. برای این کار تمامی چاشنی ها از جمله آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل را درون روغن زیتون بریزید و تکه های مرغ را درون آن قرار دهید.
  • اگر پخت پاستا پنه کامل شد، باید آن را آبکش کنید. سپس مرغ را با یک پیاز خرد شده و روغن درون تابه تفت دهید و آن ها را کنار بگذارید.
  • حالا در تابه ای پیاز دیگر را تفت دهید و کمی بعد سیر را به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم نموده و به ترکیب اضافه کنید. برای چاشنی این ترکیب از نمک و فلفل سیاه بهره ببرید.
  • به ترکیب درون تابه ریحان های خرد شده را اضافه نموده و تا چند دقیقه تفت دهید. در ادامه مرغ را درون تابه ریخته و با مخلوط گوجه ترکیب کنید.
  • بعد از یکی دو دقیقه نوبت اضافه کردن خامه به ترکیب است. چند دقیقه ای مواد را با هم مخلوط نموده و در پایان پاستا را اضافه کنید.
  • پس از ترکیب شدن مواد به طور کامل نوبت سرو آن است. پاستا پنه را درون ظرفی بریزید و با پنیر پارمسان و کمی ریحان خرد شده تزیین کنید.

نکات مهم هنگام طبخ پاستا پنه چیست؟

  • اگر احساس کردید پاستا کمی بیش از مقدار پخته شده است، هنگام آبکش کردن روی آن آب سرد بریزید تا از له شدن ماکارونی فرمی خود جلوگیری کنید.
  • در صورت عدم دسترسی به روغن زیتون مرحله خواباندن مرغ در این روغن را می توانید حذف کنید.
  • هنگام تفت دادن سیر مواظب باشید تا سیر زیاد برشته نگردد. زیرا طعم غذا تغییر پیدا می نماید.
  • می توانید ترکیب پیاز، سیر، گوجه فرنگی و ریحان را بعد از پخت میکس نموده و به شکل سس در غذا بهره ببرید. این جزو دستور اصلی است که البته به علت تفاوت در ذائقه ما ایرانی ها با ایتالیایی ها آن را حذف کردیم.

طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

همانطور که فهمیدیم پنه چیست؟ شرح بهتر است توجه داشته باشید پاستا آلفردو یک پاستای خامه ای فوق العاده خوشمزه و البته پرکالری و چرب است. اگرچه دستور اصلی این غذا با مرغ است، اما می توانید آن را با هر ترکیب گوشتی دیگر مثل کوفته قلقلی، بیکن، میگو و سبزیجاتی مثل کلم بروکلی یا مارچوبه تهیه کنید. اگر دوست دارید این غذای مشهور و بین المللی را تست کنید، می توانید از دستور زیر یاری بگیرید.

مواد لازم پاستا پنه آلفردو

برای درک دقیق تر جواب پنه چیست؟ شما را با مواد لازم و دستور تهیه پنه آلفردو آشنا می کنیم

مواد برای تهیه سس

  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 2 فنجان شیر
  • 1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری پونه خشک شده
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد برای تهیه پاستا

  • 1 بسته پاستا
  • 500 گرم سینه مرغ نواری شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1/2 قاشق چای خوری پونه خشک شده
  • 1/2 قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • 1/4 فنجان پنیر پارمسان
  • 1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت پاستا پنه با سس آلفردو

  1. یک تابه را روی شعله قرار دهید و 2 قاشق یا کمی بیشتر کره را درون آن بریزید. سپس قطعات مرغ خرد شده را به آن اضافه نموده و با نمک و فلفل تفت دهید. پس از کمی پختن پونه کوهی را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید با شعله میانه مرغ به طور کامل بپزد و نرم گردد. حالا مرغ آماده شده را درون ظرفی بریزد و کنار بگذارید.
  2. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و آبکش کنید.
  3. در این مرحله باید سس آلفردو را درون همان تابه آماده کنید. پس دو قاشق کره را درون تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
  4. پس از ذوب شدن کره سیر رنده شده را به آن اضافه نموده و کمی این دو را با هم تفت دهید. پس از آن آرد را در دو مرحله به ترکیب اضافه نموده و مخلوط را هم بزنید.
  5. حالا نوبت اضافه کردن شیر به ترکیب است. برای این کار باید آن را کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نگردد. همزمان با ریختن شیر و به صورت آرام مخلوط را با قاشق هم بزنید.
  6. اجازه دهید سس کمی بپزد. زمانی که آغاز به غلیظ شدن کرد باید ریحان، پونه کوهی و نمک و فلفل را درون سس بریزید.
  7. بعد از مخلوط شدن مواد سس، باید پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید و ترکیب را هم بزنید تا پنیر درون سس آب گردد.
  8. در پایان باید تکه های مرغ و پاستا را به سس درون تابه اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید تا سس به خورد تمام گوشت و پاستا برود.
  9. در پایان پنیر پارمسان را به پاستا اضافه نموده و پس از آب شدن درون یک ظرف بریزید. برای تزیین از جعفری تازه یاری بگیرید.

نکات مهم هنگام طبخ پاستا آلفردو

با توجه به اطلاعات موجود درباره سؤال پنه چیست؟ و ارائه انواع دستور تهیه پاستا به چند نکته بهتر است در تهیه پاستا آلفردو دقت داشته باشید.

  • شما می توانید برای خوشمزه تر شدن غذا از چند عدد قارچ بهره ببرید.
  • اگر دوست دارید سبزیجات دیگری مثل دانه های ذرت را به ترکیب اضافه کنید باید حین پختن مرغ این کار را انجام دهید.
  • بهتر است شیر را کم کم به سس اضافه کنید تا از شل شدن بیش از حد آن جلوگیری کنید. در مقابل اگر سس بیش از مقدار غلیظ شد، می توانید با اضافه کردن مقداری شیر مشکل را حل کنید.
  • در صورتی که گیاه خوار هستید می توانید پاستا پنه با سس آلفردو را تنها با سبزیجات طبخ کنید.
  • هنگام آبکش کردن پاستا یک فنجان از آب آن را بردارید. ممکن است در پایانی پخت زمانی که پنه را به سس اضافه می کنید متوجه شوید که سس بیش از حد غلیظ است. در این صورت با اضافه کردن آب پاستا می توانید سس را رقیق کنید.
  • این پاستا تا سه روز درون یخچال قابل نگهداری است. در صورت استفاده دوباره باید مقداری آب داغ به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا سس شل گردد و تمامی پاستا را دربرگیرد.

سخن پایانی

در این راهنمای آشپزی گفتیم که پنه چیست؟ و دو دستور العمل استثنایی و پرطرفدار طبخ این نوع پاستا را با شما به اشتراک گذاشتیم. البته پنه را می توان به چندین روش مختلف با موادی مثل پنیر، قارچ، گوشت و سبزیجات تهیه کرد. پاستا پنه از آن مدل غذاهایی است که طبخ آسان و سریعی دارد. به همین علت برای افرادی که وقت کمی برای آشپزی دارند، گزینه فوق العاده ای محسوب می گردد.

منبع: اسنپ مارکت

به "پنه چیست؟ 2 روش تهیه ویژه و خوشمزه پاستا پنه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنه چیست؟ 2 روش تهیه ویژه و خوشمزه پاستا پنه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید