طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا؛ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه

به گزارش وبلاگ خلیج اپ، امروز قرار است که با قارچ یک سس خوشمزه با بافتی لطیف و خامه ای تهیه کنیم که مطمئنا عاشقش می شوید. طعم این سس به قدری مجذوب کننده است که می توانید آن را همراه با بسیاری از غذاهای سرو کنید. از استیک گوشت و مرغ گرفته تا بیکن سرخ شده، سیب زمینی پخته شده، شنیسل و حتی املت. بعلاوه این سس قارچ برای همبرگر هم گزینه بسیار مناسبی است و می تواند طعم برگرتان را بهتر و خوشمزه تر کند. پس در استفاده از این سس هیچ محدودیتی ندارید و بسته به خلاقیتتان می توانید آن را کنار بشقاب های مختلف سرو نموده و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا؛ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه

این سس قارچ برای همبرگر یا هر غذای دیگری که دوست داشته باشید به سادگی قابل تهیه است و با یک بار یاد گرفتن دستور تهیه آن، دوست دارید که بارها آن را آماده کنید. این سس علاوه بر مزه همه پسندش، عطر فوق العاده ای دارد که آن را مدیون آویشن و سیری است که در تهیه اش به کار رفته است. اگر شما هم برای تهیه این سس وسوسه شده اید، وقت تلف نکنید و سریع برای درست کردن آن دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا ؛ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه

  • پیاز کوچک (خرد شده) نصف یک عدد
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
  • قارچ تازه 300 گرم
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • سیر دو حبه
  • عصاره مرغ یا سبزیجات 125 میلی لیتر
  • خامه کاله خرید آنلاین 250 میلی لیتر
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین نصف فنجان
  • پودر آویشن دو قاشق چای خوری
  • جعفری خرد شده برای تزئین به اندازه لازم

طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا ؛ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه یک همبرگر خوشمزه تنها دانستن نکات بهتر شدن گوشت برگر یا نان برگر نیست که مهم است. داشتن یک سس مخصوص به عنوان چاشنی فوت کوزه گری تهیه یک ساندویچ برگر خوشمزه است که ما امروز اینجا هستیم تا طرز تهیه آن را با شما به اشتراک بگذاریم. برای آغاز یک عدد پیاز کوچک را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. نصف آن را به صورت نگینی خرد کنید. 300 گرم قارچ را پس از شستن برش بزنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سپس دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که روغن کمی گرم شد، کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب گردد. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. اندازهی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هنگامی که قارچ آب انداخت سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس دو قاشق چای خوری آویشن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن آزاد گردد.

مرحله سوم

اکنون عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه نموده و خوب هم بزنید. خامه صبحانه هم زده و نصف فنجان پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که سس جوشید، حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه دیگر صبر کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حجم مواد داخل ماهیتابه کاهش پیدا کند.

مرحله چهارم

وقتی که سس قارچ به غلظت مورد نظرتان رسید، اندازهی از مزه آن را بچشید و در صورت احتیاج نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. می توانید آن را همراه انواع غذاها مثل همبرگر، استیک، پاستا و سیب زمینی سرخ نموده سرو کنید. پس از سرو روی سس قارچ را با اندازهی جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکات

  • در صورتی که سس قارچ شما رقیق و از غلظت مناسبی برخوردار نبود، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات مخلوط کنید و به سس اضافه کنید تا کمی غلیظ تر گردد. فقط دقت کنید که این کار را پس از اضافه کردن خامه و پنیر پارمسان امتحان کنید چون خود پارمسان و خامه سس را غلیظ می نمایند.
  • بعلاوه اگر سس بسیار غلیظ شد، می توانید با اضافه کردن اندازهی آب یا عصاره مرغ یا سبزیجات آن را رقیق کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا؛ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس قارچ برای همبرگر و پاستا؛ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید