شامی با لوبیا سفید، غذای مقوی و مفید

به گزارش وبلاگ خلیج اپ، این شامی از ترکیب نخود، لوبیا سفید و لپه درست شده است که طعم بسیار خوبی دارد و می توانید برای مهمانی ها و مراسم مختلف آن را درست کنید.

شامی با لوبیا سفید، غذای مقوی و مفید

شامی با لوبیا سفید یکی از شامی های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. می توانید مواد را در مقادیر بالاتر تهیه و در فریزر نگهداری کنید و هر بار که هوس یک شامی خوشمزه کردید مواد را از فریزر خارج و با اضافه کردن تخم مرغ سرخ کنید. شما می توانید این شامی خوشمزه را به همراه نان تازه و دورچین دلخواه خود سرو کنید. با وبلاگ خلیج اپ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شامی با لوبیا سفید

  • لپه 500 گرم
  • لوبیا سفید 125 گرم
  • نخود 125 گرم
  • گوشت 500 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه شامی با لوبیا سفید

مرحله اول

ابتدا باید حبوبات را از شب قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ حبوبات راحت تر نیز بپزد. دقت کنید اگر زمان کافی برای خیس کردن حبوبات ندارید، می توانید یک خیار را از وسط به دو نیم کنید و چند ساعت روی حبوبات قرار دهید تا نفخ آن را بگیرد.

مرحله دوم

در ادامه باید حبوبات را با اندازه کافی آب که روی آن ها را بپوشاند، بپزید. کف روی حبوبات را بگیرید. کمی نمک و زردچوبه هم می توانید بریزید یا از زودپز برای سریع تر شدن کار ها بهره ببرید. وقتی حبوبات کاملا پختند، از صافی رد کنید. وقتی خنک شد با یاری گوشتکوب دستی یا برقی حبوبات را خوب له کنید تا پوره گردد.

مرحله دوم

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و رنده یا خلالی کنید و تفت دهید. بعد گوشت را با کمی ادویه تفت دهید تا خوب سرخ گردد. سپس روی گوشت آب جوش بریزید تا بپزد. گوشت را بعد از پخت ریش ریش کنید و بعد از خنک شدن با یاری گوشتکوب یا چرخ گوشت خوب میکس کنید تا منسجم و پوره گردد. می توانید به همان صورت ریش ریش بگذارید بماند تا طعم گوشت بیشتر احساس گردد.

مرحله چهارم

حالا باید گوشت ریش ریش را به همراه حبوبات پوره شده خوب مخلوط کنید تا یکدست گردد. تخم مرغ و نمک و ادویه اضافه کنید و مواد را ورز دهید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. داخل تابه روغن بریزید تا داغ گردد. بعد شامی را با دست گرد کنید. وسط آن را سوراخ کنید تا خوب سرخ و پوک گردد. این شامی را کنار ترشی هفت بیجار نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه شامی با لوبیا سفید

  • اگر مواد شامی خیلی خشک بود چند قاشق از آب گوشت پخته شده روی مواد بریزید.
  • مواد را باید 15 دقیقه خوب ورز دهید.
  • می توانید تخم مرغ اضافه نکنید و مواد را در فریزر نگه دارید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی لازانیای قالبی، ساده و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "شامی با لوبیا سفید، غذای مقوی و مفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شامی با لوبیا سفید، غذای مقوی و مفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید