طرز تهیه سوپ پیاز، پیش غذایی فرانسوی و لذیذ

به گزارش وبلاگ خلیج اپ، سوپ پیاز یکی از گران ترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای فرانسه است. این سوپ که با پیاز، روغن زیتون، کره و آب گوشت تهیه می گردد، مزه ای متفاوت و دلپذیر دارد که می تواند میهمانان شما را شگفت زده کند.

طرز تهیه سوپ پیاز، پیش غذایی فرانسوی و لذیذ

وبلاگ خلیج اپ | سرویس آشپزی - سوپ پیاز که اصالتا فرانسوی است، یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین سوپ های دنیاست و همان طور که از اسم آن پیداست، پیاز اصلی ترین ماده اولیه این سوپ است. اگر به دنبال پیش غذای جدید و امتحان کردن محبوب ترین غذاهای بین المللی هستید، این سوپ را انتخاب بسیار خوبی است. این سوپ در میهمانی ها و بعضی از رستوران های لوکس سرو می گردد و شما می توانید با پختن آن سلیقه و کدبانوگری خود را به رخ دیگران بکشید. پس با ما همراه باشید. در این مطلب تصمیم داریم مواد اولیه و طرز تهیه این پیش غذای لذیذ را به شما معرفی کنیم.

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه سوپ فرانسوی پیاز

مواد مورد احتیاج برای تهیه سوپ پیاز برای چهار تا شش نفر در جدول زیر توضیح داده شده است. گفتنی است که در صورتی که تمایل دارید مقدار بیشتر یا کمتری از این سوپ را درست کنید باید مقدار مواد لازم را با رعایت نسبت آنها به یکدیگر بیشتر یا کمتر کنید.

مواد لازم
پیاز زرد یا قرمز

6 عدد

روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
کره

100 گرم

شکر یک قاشق غذاخوری
سیر دوحبه له شده
استاک گوشت (آب گوشت)

8 لیوان

برگ بو

دو عدد

نمک، فلفل سیاه و آویشن

به میزان لازم

نان تست یا باگت

8 تکه کوچک

پنیر پارمسان یا چدار

به مقدار لازم

دو نکته:

  • کیفیت و خوشمزگی سوپ شما ارتباط مستقیمی با خوشمزگی استاک گوشت استفاده شده دارد. استاک یا آب گوشت گوساله، مرغ یا مخلوطی از هر دو بهترین گزینه برای انتخاب هستند. با این حال شما می توانید از استاک سبزیجات نیز بهره ببرید.
  • در صورتی که زمان کافی برای تهیه استاک گوشت در خانه را ندارید، می توانید از عصاره فشرده گوشت بهره ببرید.

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

برای تهیه سوپ پیاز به روش زیر عمل کنید:

1. پیازها را پوست بگیرید، از وسط نصف کنید و به صورت خلال خرد کنید. اندازه ضخامت خلال پیاز سلیقه ای است، اما توصیه می کنیم که خیلی نازک یا کلفت خرد نشوند و عرض متوسطی داشته باشند.

2. در یک قابلمه نسوز سه قاشق روغن زیتون را با دمای متوسط داغ کنید. پیاز را به روغن اضافه نموده و هم بزنید تا با یکدیگر به طور کامل مخلوط شوند. برای مدت 10 تا 15 دقیقه به هم زدن خود ادامه دهید تا پیازها نرم شوند.

3. سپس شعله گاز را بیشتر نموده و کره و باقی مانده روغن زیتون را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پیازها تغییر کند و کاراملی گردد. در این مرحله شکر و نمک را نیز اضافه کنید و برای مدت پانزده دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا رنگ پیاز عوض گردد.

نکته بسیار مهم : پیاز کاراملی، فوت کوزه گری سوپ پیاز به شمار می رود. دلیل تغییر رنگ پیازها، آزاد شدن شکر موجود در پیاز است. به شما توصیه می کنیم برای یاری به فرآیند کاراملی شدن پیاز حتما از شکر یاری بگیرید.

4. در خاتمه سیر له شده را اضافه کنید و برای یک دقیقه با پیازها تفت دهید.

5. استاک گوشت، فلفل سیاه ، آویشن و برگ بو را اضافه نموده و درب قابلمه را بگذارید تا مواد با شعله بسیار کم برای مدت 30 دقیقه بجوشد.

6. در حالی که سوپ شما در حال آماده شدن است، نان ها را به کمی روغن آغشته نموده و در فر داغ قرار دهید تا تست گردد بعد از کمی تغییر رنگ آن را برگردانده و روی آن مقداری پنیر بریزید تا آب گردد.

7. برگ بو را از سوپ خارج نموده و سوپ را تست کنید و در صورت لزوم مقداری نمک یا ادویه به آن اضافه کنید.

سوپ پیاز شما آماده است. برای سرو آن مقداری از آن را در کاسه ای کوچک ریخته و یک عدد نان تست پنیری روی آن قرار دهید.

سخن آخر

در این مطلب با طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی اصل آشنا شدیم. بعضی از افراد در داخل این سوپ از خامه استفاده می نمایند که آن را بسیار خوشمزه می نماید و پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید. شاید فکر کنید سوپ پیاز ایده خوبی نیست و خوشمزه نخواهد شد، اما کافی است یک بار این سوپ محبوب را درست کنید تا عاشقش شوید. در صورتی که احتمال می دهید که مهمان شما از دیدن پیاز در داخل سوپ استقبال نکند، سوپ را با استفاده از گوشت کوب برقی یک دست کنید. در صورتی که تمایل دارید با انواع دیگر سوپ های مخصوص مهمانی آشنا شوید، توصیه می کنیم مطلب طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه ایرانی و فرنگی را مطالعه کنید. نظر شما درباره این سوپ فرانسوی چیست؟ آیا تا به حال این پیش غذای خوشمزه را درست نموده اید؟ نباید فراموش کنید که شما می توانید نظرات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان وبلاگ خلیج اپ به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه سوپ پیاز، پیش غذایی فرانسوی و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ پیاز، پیش غذایی فرانسوی و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید