سالاد ویژه با ترکیب خاص مرغ و انگور
به گزارش وبلاگ خلیج اپ، وقتی از شب قبل مرغ پخته دارید یا اینکه می خواهید برای ظهر ناهار زرشک پلو با مرغ یا ته چین یا هر غذای دیگری با مرغ درست کنید، یک تکه مرغ هم برای سالاد شب بگذارید.
تابستان هم که فصل انگور است. نمی دانید مخلوط مرغ و انگور با طعم و عطر گشنیز و افزودنی های مختلف، چه شام خوشمزه و کامل فصلی می گردد. برای مهمانی ها هم به عنوان پیش غذا ایده آل است.
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم سینه مرغ
بدون استخوان
2 عدد ساقه کرفس (خلالی خرد گردد)
250 گرم انگور سیاه
60 گرم بادام زمینی
بدون پوست تست شده
نوک ق چ فلفل قرمز
چند برگ گشنیز یا
جعفری تازه
کمی نمک و زرد چوبه
سس کاری
150 میلی لیتر سس مایونز
125 گرم ماست کم چرب
یک ق س عسل
2 /1 ق چ پودر کاری
1. سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه آب پز کنید سپس با چاقوی تیز خرد کنید. کاسه ای آماده کنید و مرغ و کرفس را درون آن بریزید. دانه های انگور را با چاقو از وسط نصف کنید و بعد از جدا کردن هسته هایشان، آنها را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
2. حالا سس را درست کنید. برای این منظور سس مایونز، ماست، عسل و پودرکاری را با هم مخلوط نموده و روی مخلوط مواد بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
3. مخلوط مرغ و انگور را در ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و مغز بادام را همراه با مقداری فلفل قرمز روی مواد بریزید. کنار ظرف را هم با برگ گشنیز یا جعفری تزئین کنید.
منبع: همشهری آنلاین