توزیع یک میلیون بسته حمایتی و معیشتی توسط ستاد اجرایی فرمان امام
به گزارش وبلاگ خلیج اپ، طی مراسمی با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام توزیع یک میلیون بسته عذایی حمایتی و معیشتی برای خانواده های آسیب دیده از ناشی از بیماری کرونا شروع شد.

به گزارش گروه مالی وبلاگ خلیج اپ، در راستای برگزاری پویش همدلی و احسان صبح امروز با حضور محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) توزیع یک میلیون بسته غذایی حمایتی و معیشتی برای خانواده های آسیب دیده از ناشی از بیماری کرونا شروع شد.
پس از شیوع کرونا ویروس در کشور و با توجه به کمبود ماسک، اواخر فروردین سال جاری عظیم ترین کارخانه فراوری ماسک جنوب غرب آسیا توسط ستاد اجرایی فرمان امام به بهره برداری رسید. محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم افتتاح این کارخانه با بیان این که تعدادی از دستگاه های ساخت ماسک را از کشور های دیگر وارد کردیم و با یاری شرکت های دانش بنیان داخلی پیروز به ساخت دستگاه های فراوری ماسک هم شده ایم، گفته بود: این کارخانه طی مدت یک ماه راه اندازی شد و ظرفیت فراوری روزانه 4 میلیون ماسک را دارد.
وی با بیان این که این کارخانه هم اکنون با فراوری روزانه یک میلیون ماسک فعالیت خود را شروع نموده است که به تدریج افزایش پیدا خواهد نمود، اضافه نمود: ماسک های فراوریشده از نوع فیلتردار، N95 و نانو است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام گفت: دستگاه هایی که در حال حاضر فراوری شده است توسط شرکت های دانش بنیان و نخبگان کشور طراحی و ساخته شده است و ساخت این دستگاه ها ظرف 23 روز رخ داده است.
مخبر اضافه نمود: با این حجم از فراوری و تقاضای ماسک در کشور، اضافه شدن این کارخانه کشور را از واردات ماسک بی احتیاج خواهد نمود و تا زمانی که احتیاج کل کشور تأمین نگردد هرگز صادراتی نخواهیم داشت. تمام ماسک های فراوریشده به وزارت بهداشت تحویل داده می گردد و ستاد اجرایی فرمان امام دخالتی در توزیع آن ندارد.
وی تأکید کرد: محصولات فراوریشده با قیمتی کمتر از قیمت بازار عرضه می گردد چرا که در زمان حاضر در کشور قیمت ماسک بالاست و با این فراوریات ان شاءالله به زودی قیمت ها شکسته خواهد شد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با بیان اینکه امیدواریم با این فراوریات به وفور در کشور ماسک فراهم گردد، گفت: با راه اندازی این کارگاه 330 نفر به صورت مستقیم مشغول فعالیت هستند و این اقدام موجب اشتغالزایی برای آن ها شده است.
مخبر گفت: 100 میلیارد تومان برای این اقدام سرمایه گذاری شده است و تا به امروز 2 تا 3 میلیون ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای برطرف احتیاج مردم به مناطق محروم ارسال شده است و یک میلیون بسته غذایی در این شرایط بین احتیاجمندان توزیع می گردد. محصولات فراوریشده در همین کارگاه استریل و ضدعفونی می شوند.
وی یادآور شد: از روز اول شیوع ویروس کرونا نیرو های ما به یاری گروه های جهادی و نخبگان کشور برای مقابله با ویروس کرونا و فراوری ماسک مشغول فعالیت هستند.
منبع: خبرگزاری دانشجو